Sadhena Ganpat 12,5 jaar bij Stichting Humanitas

Eind vorig jaar was Sadhena Ganpat, psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, 12,5 jaar in dienst bij Stichting Humanitas. Doordat ze vanwege die opleiding haar stage bij een andere organisatie loopt, heeft de huldiging pas recent plaatsgevonden.

Sadhena heeft in de jaren bij Stichting Humanitas een prachtige weg bewandeld. Gestart in de studentenflexpool en gewerkt bij zorgbemiddeling, de receptie, als gastvrouw, in het restaurant en bij de huishoudelijke ondersteuning. In 2018 is zij in de functie van psycholoog gaan werken bij de behandeldienst en sinds vorig jaar in het opleidingstraject tot GZ-psycholoog.

Wat een kanjer hè?! Via deze weg willen wij haar nogmaals bedanken voor al haar inzet en betrokkenheid afgelopen jaren voor Humanitas. We zijn blij met jou!

Schuiven naar boven