Hans van der Boom 35 jaar in dienst bij Stichting Humanitas

Op 1 april jl. (geen grap) was Hans van der Boom maar liefst 35 jaar in dienst bij Humanitas. Hans is bij ons werkzaam op onze afdeling Vastgoed, maar dat is niet waar hij zijn Humanitas-carrière begon, of waar hij het langst heeft gewerkt.

Hij begon eind jaren tachtig in Hannie Dekhuijzen (Charlois) als medewerker van de receptie aldaar. Voor Hans in die tijd een ideale baan omdat er ruimte was om in de avonduren tegelijkertijd bezig te zijn met zijn studie.

Niet veel later merkte hij dat hij een soort eenoog in het land der blinden begon te worden. Werken met computers raakte steeds meer in opkomst en hoewel Humanitas een eigen afdeling Automatisering had, Hans werd ‘de computerman’ van Hannie Dekhuijzen, simpelweg omdat hij er al het een en ander van wist. Naast zijn werk op de receptie zette hij databases op, was vraagbaak op computergebied voor collega’s en wist ook de computer goed te gebruiken voor het maken van boekjes, folders en posters.

De volgende stap was dus eigenlijk een hele logische. Na verloop van tijd ondersteunde hij het toemalige hoofd Voorlichting bij Stichting Humanitas en werd hij diens rechterhand op communicatiegebied. Tot ver na het pensioen van de toemalige voorlichter werkte hij op die afdeling en daar zullen de meesten hem nog van kennen.

Een aantal jaar geleden begon Hans ook één dag met ondersteuning bij Vastgoed. Niet lang daarna werd dit volledig Vastgoed en verliet hij de afdeling Communicatie. Zoals gezegd, bij Vastgoed werkt hij nu nog steeds.

Hans, ook vanaf deze plek, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.

Hans in actie voor de afdeling Communicatie,
hier bij het thuiszorgkantoor op de Putselaan.

Schuiven naar boven