De mensen achter Humanitas: Hannie Timmermans

1: Wie ben je en hoe is je thuissituatie?

Mijn naam is Hannie Timmermans, ik ben getrouwd en we hebben één dochter, één schoonzoon en drie kleinzonen. Ik ben 72 jaar. Mijn hobby’s zijn yoga en line dance, wat ik al heel lang doe en met veel plezier.

2: Wat doe je bij Humanitas?

Ik ben vrijwilliger in het verpleeghuis De Wetering en ben er zo’n beetje overal inzetbaar. Jaren verzorgde ik ook de bingo en heb ik in de huiskamer op de PG-afdeling, samen met een collega, met veel plezier gekookt.

3: Hoe lang werk je voor Humanitas en wat is je geschiedenis?

Zo’n twaalf jaar werk ik als vrijwilliger. Dat is gekomen doordat mijn schoonmoeder en moeder in De Wetering hebben gewoond. Ook zit ik al een paar jaar in de cliëntenraad en dat is heel leerzaam en mooi om te doen.

4: Hoe zijn de afgelopen corona-maanden voor jou verlopen en hoe heb je het ervaren?

De corona-maanden waren voor mij een beetje saai, omdat alles stil lag.

Sinds kort ga ik weer naar De Wetering, om met bewoners een praatje te maken, iets te drinken aan te bieden en voor wat meer activiteiten, daar waar ik nodig ben.

5: Hoe zie je na de afgelopen maanden te hebben meegemaakt de toekomst, voor Humanitas en in het algemeen?

De toekomst zal leren hoe het verder zal gaan i.v.m. met het coronavirus en hoe we met zijn allen als vrijwilligers leuke dingen gaan doen, zoals bingo, wat altijd goed bezocht wordt.

6: Heb je een boodschap voor je collega’s bij Humanitas?

Ik hoop voor alle collega’s, werknemers en vrijwilligers, dat alles weer snel normaal wordt, zoals vóór het virus. Vooral doorgaan bij Humanitas!

De mensen achter Humanitas: Hannie Timmermans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven