Met ‘n Bakkie Pleur voor de Deur

Deze week start de actie ‘Met ‘n Bakkie Pleur voor de Deur’. Er is natuurlijk niets zo gezellig als met je maatje samen een ‘Bakkie Pleur voor de Deur’ drinken! Dit laatste wordt makkelijker gemaakt door deze actie.

Geniet de aankomende weken buiten van het zonnetje, samen met je maatje, natuurlijk op gepaste afstand. Ben je een vrijwilliger die huisbezoeken wil doen, of doet bij een bewoner van de dagbesteding, het Ouderenproject, Buddyzorg of het bel-team? Dan kan je vanaf volgende week (vanaf 10 augustus) een stoeltje+beker gratis ophalen op de locatie Pieter de Hoochweg 110 van Humanitas. De tijden staan hieronder.

Heel handig voor op het strand! Kom zo snel mogelijk het stoeltje+beker ophalen!

Locatie: Pieter de Hoochweg 110
Dagen: maandag t/m vrijdag
Tijden: 10.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur
Graag melden bij de receptie.

Stuur een foto van je bezoek met het stoeltje+beker van de Bakkie Pleur actie naar dvandezande@stichtinghumanitas.nl. Degene met de origineelste foto wint een prijs! Graag van te voren wel even toestemming vragen aan je maatje natuurlijk!

Wanneer kom jij een Bakkie Pleur setje ophalen?!

Met ‘n Bakkie Pleur voor de Deur
Schuiven naar boven