‘Roze Editie’ Danspaleis een succes

Zondag 19 november was het dan eindelijk zover, de eerste van drie Huiskamer ‘Roze Editie’ Danspaleizen. Een muziek- en dansmiddag speciaal georganiseerd voor LHBTI ouderen. Iedere oudere (55+) die zin had in een gezellig middagje uit was trouwens welkom.

Al ruim voor het begin van de middag druppelde iedereen enthousiast binnen op de vertrouwde locatie van onze Roze Salon aan het Bergwegplantsoen. Na een lekker kopje koffie ging het danspaleis van start. Onder de professionele begeleiding van het Danspaleis werd het een geweldige middag. Het draaien van plaatjes bracht de stemming er al snel in en de voetjes gingen van de vloer. Door het luisteren naar diverse muziek (verzoekjes waren mogelijk) werden er herinneringen opgehaald en verhalen uitgewisseld. Kortom, het werd een middag vol vrolijkheid, mooie momenten en gezelligheid.

Een middag die je graag over zou doen. En gelukkig kan dat! Op zondag 26 november en zondag 11 december komt het Huiskamer ‘Roze Editie’ Danspaleis opnieuw naar het Bergwegplantsoen in Rotterdam. En als klap op de vuurpijl sluiten we op 17 december af met een Groot Danspaleis feest!

Ook zin in ‘gouwe ouwes’ en heerlijk swingen? Voor alle drie de data schrijft u zich in bij ehuisman@stichtinghumanitas.nl of via telefoon/whatsapp op 0612513187

Schuiven naar boven