Eerste vrijwilliger Home-Start getrakteerd op taartje

Hoera! De eerste vrijwilliger is getrakteerd op een 30 jaar Home-Start taartje door vrijwilligerscoördinator Evita van Lith van Home-Start Rotterdam.

Welkom bij Home-Start Stichting Humanitas Rotterdam Marius van Soeren! Waarom hij Home-Start opvoedondersteuner bij Stichting Humanitas wilde worden? Vanwege een quote van Nelson Mandela: “Geen daad van vriendelijkheid, hoe klein ook, is ooit verspild.” En wat een mooie quote Marius! Je hebt de training succesvol afgerond en heb het taartje van het Vlaamsch Broodhuys meer dan verdiend. We wensen je heel veel succes met het ondersteunen van gezinnen.

Wil jij ook getrakteerd worden op een taartje van het Vlaamsch Broodhuys? Meld je dan nu aan als vrijwillig opvoedondersteuner Home-Start bij Stichting Humanitas. Je kunt meteen aan de slag in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Zuidplas, Schiedam en Nissewaard.

Deze actie geldt voor de eerste 30 nieuwe vrijwilligers. Voorwaarde is dat je onze training succesvol afrondt. Voor aanmelden en meer informatie, bel of mail naar 010-2365210 of
home-start@stichtinghumanitas.nl.

Schuiven naar boven