Het is nog niet te laat voor je goede voornemens

Het is nog niet te laat om je goede voornemens ten uitvoer te brengen. En- geloof het of niet- als je vrijwilligerswerk doet bij Stichting Humanitas, dan kunnen onze cliënten je erbij helpen.

Bij Humanitas is er een zeer gevarieerd aanbod van vrijwilligerswerk waar je uit kunt kiezen. Onze cliënten kunnen je op die manier met je goede voornemens helpen, want voor ieder nog niet gerealiseerd goed voornemen is er wel iets:

Meer bewegen? Wij hebben mensen die met je willen wandelen, fietsen en sporten. Stoppen met roken? Onze huizen zijn rookvrij en de bewoners kunnen je helpen met de benodigde afleiding. Meer tijd voor jezelf inplannen? Wij hebben de juiste mensen die je graag helpen met het beoefenen van je hobby. Je cv uitbreiden? Onze cliënten helpen je met alle liefde om ervaring op te doen binnen zorg of welzijn.

Ben je benieuwd of we je ook kunnen helpen met jouw goede voornemen, heb je zelf een goed idee, of wil je je aanmelden, stuur dan een mail naar ikwilhelpen@stichtinghumanitas.nl en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Kijk ook eens op stichtinghumanitas.nl/vrijwilligers

Het is nog niet te laat voor je goede voornemens
Schuiven naar boven