De mensen achter Humanitas: Gina-lee Holthuijsen

1: Wie ben je en hoe is je thuissituatie?

Mijn naam is Gina-lee, ik ben 22 jaar jong en moeder van twee zoontjes.

2: Wat doe je bij Humanitas?

Ik ben stagiaire niveau 2 geweest op de locatie De Kristal. De eerste helft van mijn stage stond ik in ‘de huiskamer’ en de andere helft mocht ik mee de zorg in.

3: Hoe lang werk je voor Humanitas en wat is je geschiedenis? 

Ik heb vanaf september 2019 tot juni 2020 stage mogen lopen bij De Kristal.

4: Hoe zijn de afgelopen corona-maanden voor jou verlopen en hoe heb je het ervaren?

Ik vond het erg moeilijk in het begin en ben ook vaker niet op stage geweest hierdoor. Uiteindelijk moest ik wel gaan in verband met mijn examens. Ik moest werken met handschoenen en mondkapje en dit vond ik echt ontzettend zwaar. Ik probeerde afstand te houden voor de bewoners, maar helaas is dit niet altijd gelukt. Ik ben er veel mee bezig geweest om de bewoners te beschermen. Het allerergste was toch wel het mondkapje. Bewoners horen je ook slechter, waardoor ik harder moest praten.

5: Hoe zie je na de afgelopen maanden te hebben meegemaakt de toekomst, voor Humanitas en in het algemeen?

Ik denk zelf dat dit mijn ex-collega’s dichter bij elkaar heeft gebracht en ik hoop dat corona wel af gaat nemen, zodat de eenzame bewoners snel weer nog meer opvrolijken door hun geliefde familieleden.

6: Heb je een boodschap voor je collega’s bij Humanitas?

Jazeker! Ik wil vooral Jolanda bedanken voor haar inzet en zeeën vol geduld bij het mij begeleiden tijdens mijn stageperiode. Geen vraag was teveel. Ook de rest van de collega’s wil ik bedanken voor hun begeleiding en goede adviezen vóór en tijdens covid19. Ik kan me geen betere stageplek bedenken dan De Kristal.

De mensen achter Humanitas: Gina-lee Holthuijsen

2 gedachten over “De mensen achter Humanitas: Gina-lee Holthuijsen

  1. Het is inderdaad zo dat het collega’s dichter bij elkaar heeft gebracht en dat er veel begrip getoond werd ?

  2. Gina jij bent ook een topper je heb echt laten zien dat je het kan. Ga zo door

Reacties zijn gesloten.

Schuiven naar boven