Weer genieten van muziek in de buitenlucht

Vanuit ‘Het Ouderenproject’ van Humanitas zijn we gewend om leuke en gezellige activiteiten te organiseren voor ouderen. Helaas konden we dat vanaf half maart niet meer doen vanwege de coronacrisis. Nadat de maatregelen in ons land versoepeld werden, zijn we gelijk plannen gaan maken voor een activiteit in de buitenlucht. Voor de deur van ons gebouw, met alle maatregelen die van ons gevraagd worden in deze tijd.

We hebben vorige week 21 en 22 juli, geholpen door heerlijk weer, dan ook twee muziekmiddagen kunnen organiseren, waar alle aanwezigen volop van hebben kunnen genieten. Het was voor velen de eerste keer dat ze weer aan een activiteit deelnamen en het was dan ook duidelijk dat iedereen het gezellig samen zijn zeer had gemist.

We hopen, zolang de situatie het toelaat, nog een aantal activiteiten in de buitenlucht te kunnen organiseren.

Weer genieten van muziek in de buitenlucht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven