De mensen achter Humanitas: Brigitte Westdijk

1: Wie ben je en hoe is je thuissituatie?
Mijn naam is Brigitte Westdijk. Ik woon samen met mijn dochter van 21 in Hoek van Holland en heb daarnaast een LAT–relatie. Op 14 juli jl. werd ik vijftig jaar.

2: Wat doe je bij Humanitas?
Ik werk bij Humanitas als planner/roosteraar (gediplomeerd sinds maart 2020) en doe dat samen met collega Shirley voor de teams van Hoek van Holland, Hillegersberg en Schiebroek. Ik werk vijf dagen per week: Vier dagen in Hoek van Holland en één dag in Hillegersberg.

3: Hoe lang werk je voor Humanitas en wat is je geschiedenis?
Ik werk bij Humanitas sinds 2006 en heb al verschillende functies gehad. Zoals planner huishoudelijke verzorging, klantadviseur, keukenmedewerker en oproepkracht in de huishouding. Vóór Humanitas heb ik jaren in het transport gewerkt, ook als planner.

4: Hoe zijn de afgelopen Corona-maanden voor jou verlopen en hoe heb je het ervaren?
De corona-maanden waren nogal heftig. De planners hebben vrijwel allemaal thuisgewerkt, sommigen doen dat nog steeds. Sinds deze week ben ik weer op kantoor. Het thuiswerken ging prima, het was wel wennen omdat werk en privé door elkaar liepen. Maar het was best goed te doen. Ik miste van tijd tot tijd wel de contacten met de collega’s, maar via telefoon en mail hebben we toch veelvuldig met elkaar gesproken.

Ook wij hadden in het begin een heftige tijd door veel uitval en moeite met invullen van de diensten. Door het thuiswerken kon je je wel vaak beter concentreren en was de omgeving rustiger.

5: Hoe zie je na de afgelopen maanden te hebben meegemaakt de toekomst, voor Humanitas en in het algemeen?
Ik heb werkelijk geen idee hoe de toekomst er uit zal zien, helaas heb ik geen glazen bol. De wereld lijkt soms ook een beetje gek geworden. Van Humanitas denk ik en hoop ik het beste. Ik zie dat iedereen zijn/haar stinkende best doet om de boel draaiende te houden en de corona-tijd heeft in sommige gevallen de neuzen beter één kant op gekregen.

6: Heb je een boodschap voor je collega’s bij Humanitas?
Mijn collega’s wil ik meegeven dat ik trots op ze ben en dan ook wel op alle collega’s, zowel op de werkvloer als bij de ondersteunende diensten. Laten we ons goede werk blijven voortzetten, met respect voor elkaar en in goede gezondheid.

De mensen achter Humanitas: Brigitte Westdijk

Eén gedachte over “De mensen achter Humanitas: Brigitte Westdijk

  1. Dag Brigitte,
    Blij dat het goed met je gaat ! “Houvast” !!
    Leuk je gezicht weer eens gezien te hebben via dit ‘moderne medium’
    Blijf gezond en ik hoop je binnenkort weer eens te zien.
    Groeten en kus : Je oud-collega Guus

Reacties zijn gesloten.

Schuiven naar boven