Saartje komt weer onder de mensen

Behalve dat bewoners bij Humanitas hun familie hebben gemist in de afgelopen corona-periode, hebben ze het ook moeten doen zonder contact met dieren. En dat misten ze ook!

Vanaf vorige week komt Saartje weer op bezoek op de afdeling Coolhaven in Verpleeghuis Hannie Dekhuijzen en, zoals voorheen, wordt daar weer enthousiast op gereageerd door de bewoners. Sommige mensen hebben wat problemen met het herinneren van het één en ander, maar Saartje die al eerder regelmatig op bezoek kwam, die is niemand vergeten en werd meteen weer herkend! Dat zegt toch wel iets.

Saartje is de hond van Mieke Ligthart, welzijnsmedewerker van Humanitas, die zegt blij te zijn dat Humanitas oog voor dit soort zaken heeft. De bewoner op de foto die heerlijk aan de koffie is gegaan verzuchtte: “Ja, nu voel ik me weer thuis!”

Saartje komt weer onder de mensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven