Helpen bij Dagbesteding de Vlinder

Humanitas krijgt veel berichten van mensen van binnen en buiten die ‘iets willen doen’. Dit kan zeker, jouw hulp is zeer welkom! Heel graag zelfs. De mensen die het hardst zijn getroffen door de maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te beperken, kunnen alle hulp heel erg goed gebruiken! Wij hebben daarom o.a. de navolgende vrijwilligersvacature:

Functie omschrijving
Mensen met geheugenproblemen kunnen meerdere dagen per week in het Ontmoetingscentrum terecht. Er worden verschillende activiteiten gedaan, zoals beweging en sport, schilderen, tekenen en andere creatieve bezigheden. Maar ook boodschappen doen, muziek luisteren of een wandeling maken. Bij al deze activiteiten is de hulp van vrijwilligers heel belangrijk.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar: ikwilhelpen@stichtinghumanitas.nl

Klikken om te vergroten.

Helpen bij Dagbesteding de Vlinder
Schuiven naar boven