KLM ‘Blauw Helpt’ helpt Humanitas ‘Ik Wil Helpen’

De start van een nieuwe samenwerking tussen KLM ‘Blauw Helpt’ en Humanitas Ik Wil Helpen’. Blauw Helpt is een eigen initiatief van medewerkers van de KLM.

Bij Stichting Humanitas worden op diverse zorglocaties en bij de projecten van Welzijn en Hulpverlening vrijwilligers van het Blauw Helpt team ingezet. De Beide dienstbare sectoren sluiten nauwkeurig op elkaar aan. Een mooie samenwerking ook voor de toekomst waarin we gebruik kunnen maken van elkaars sociale en open houding, flexibele inzet en hart voor de medemens!

Humanitas zoekt steeds meer de samenwerking op en gaat deze aan met verschillende bedrijven en organisaties. Deze samenwerking met KLM is een mooie start en kan het verschil maken voor de kwetsbare Rotterdammer (en mensen in de regio)!

Op de foto (van links naar rechts): vrijwilligersfunctionaris Marjon de Vos, manager vrijwilligersprojecten Astrid Arts, Sharon van Blauw Helpt en vrijwilligersfunctionaris Dietske van de Zande.

Op zoek naar divers en uitdagend vrijwilligerswerk? Meld u nu aan bij: ikwilhelpen@stichtinghumanitas.nl

KLM ‘Blauw Helpt’ helpt Humanitas ‘Ik Wil Helpen’
Schuiven naar boven