Gezellige kerstmarkt in Hannie Dehuijzen!

Gisteren was er bij Stichting Humanitas in Hannie Dekhuijzen een gezellig Kerstmarkt. Gelukkig waren de weergoden ons goedgezind en kon de markt in de tuin doorgang vinden.

Helaas waren er wat afmeldingen voor de kramen, maar dat maakte de gezelligheid er niet minder om. Samen met familie of medewerkers bezochten de bewoners en cliënten de diverse kramen die er wél waren.
De dagbesteding had flink uitgepakt op de kraam en er werd goed verkocht.
De kerststukjes, gemaakt door de bewoners, waren zo snel uitverkocht dat er ook tijdens de Kerstmarkt nieuwe kerststukjes met onze bewoners werden gemaakt, samen met de welzijnsmedewerkers.

Ook aan de inwendige mens werd gedacht; met dank aan Jelle en Leo voor de heerlijke erwtensoep en nog meer lekkers. Er werd een gokje gewaagd bij het enveloppenspel en voor de kleinsten was er een enorme grabbelton.
Naast de kraam met sieraden, tweedehands spullen en kerstdecoraties was onze vrijwilligers coördinator Dietske aanwezig om in gesprek te gaan over de mogelijkheden om als vrijwilliger iets te kunnen betekenen.

Natuurlijk kon ook de Kerstman niet ontbreken en werden er mooie, leuke en ook ontroerende foto’s gemaakt, samen met de bewoners, familie en medewerkers. Achter de schermen is er hard gewerkt om deze Kerstmarkt mogelijk te maken, waarvoor onze dank!

We kijken terug op een mooie dag waarbij ontmoeten, in gesprek gaan met elkaar en samen doen centraal stonden!

Schuiven naar boven