Herman de Wit 25 jaar bij Stichting Humanitas

Op 19 februari a.s. is Herman de Wit, medewerker op de financiële administratie, 25 jaar werkzaam voor Stichting Humanitas.

Herman begon zijn Humanitas-loopbaan bij de sponsorloterij, die in 1998 nog onderdeel van de Vereniging Humanitas was. Toen in dat jaar de Sponsorloterij werd overgenomen door concurrent de Postcodeloterij werd ‘de boekhouding’ bij Stichting Humanitas Thuiszorg en Maatschappelijke Dienstverlening op de Pieter de Hoochweg zijn nieuwe werkplek.

Daar heeft hij gewerkt tot Stichting Humanitas eind vorig jaar het pand verliet en verhuisde naar de Westblaak, alwaar Herman mee naartoe verhuisde en nog steeds werkt, afgewisseld door de dagen dat hij op de financiële afdeling bij Stichting Humanitas in Akropolis (Rotterdam 110-Morgen) werkt.

Ongetwijfeld besteden zijn directe collega’s volgende week aandacht aan het heugelijke feit, maar wij lopen alvast op de zaken vooruit en feliciteren Herman vanaf deze plek van harte! Wil je Herman volgende week ook feliciteren? Spreek hem aan als je hem tegenkomt, of stuur hem een e-mail met je felicitaties.

Schuiven naar boven