Janneke de Geus 25 jaar bij Stichting Humanitas

Vandaag is Arbo adviseur/-coördinator en Ondernemingsraad voorzitter Janneke de Geus ‘in de bloemetjes gezet’ bij Humanitas. Janneke is sinds gisteren namelijk 25 jaar bij ons in dienst.

Op 16 januari 1998 ging ze als verpleegkundige aan de slag bij Humanitas op de Bergweg. Janneke had aanvankelijk een contract op basis van een tijdelijk dienstverband, maar vanwege een reorganisatie die toen aan de gang was kon dit twee jaar later worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

In 1999, dus al na een jaar, werd ze lid van de ondernemingsraad en een jaar later voorzitter van de OR-commissie West. In 2009 stapte ze over naar de afdeling personeelszaken, zoals dit toen nog heette, en werd Arbo-coördinator.

Gelukkig voor Janneke dat haar tijdelijke contract een contract voor onbepaalde tijd werd, maar zeker ook gelukkig voor Humanitas. Want ze is een hele bevlogen OR-voorzitter die echt opkomt voor de medewerkers in de organisatie, op alle niveaus.

Janneke kun je dus kennen in haar rol van Arbo adviseur/-coördinator, van de pensioengesprekken die zij tegenwoordig met collega’s voert, als ‘OR-tijger’, of gewoon van het tegenkomen binnen de organisatie, waarbij haar immer aanwezige hartelijkheid altijd opvalt.

Janneke, ook vanaf deze plek, van harte gefeliciteerd met je jubileum! Bedankt voor wat je al voor de organisatie hebt betekend en op voorhand bedankt voor alles wat je ongetwijfeld nog gaat betekenen!

Schuiven naar boven