Dat zég ik!

Een paar weken geleden deed een medewerker van ‘De Maia’ (tijdelijke opvang van dakloze gezinnen) van Stichting Humanitas een verzoek aan Gamma Blijdorp of er een leuke ‘deal’ mogelijk was voor wat tuingereedschap. De Maia heeft namelijk een prachtige tuin, maar die is de laatste jaren nogal overwoekerd en door gebrek aan gedegen tuingereedschap wat verwaarloosd.

“Kom maar eens langs”, zeiden ze bij Gamma Blijdorp, “en stuur maar een lijstje van wat er allemaal nodig is”. Dus dat deden ze. Afgelopen dinsdag ging Ed van Trijfel langs en hij zocht er samen met Sandra Alders van Gamma een hele kar vol tuingereedschap uit én er bleek zelfs nog plaats te zijn voor een prachtige parasol. Aan het einde van de rit bleek de rekening voor onze Maia nul euro te bedragen.

Namens Stichting Humanitas, heel erg bedankt voor dit prachtige gebaar!

Wie bedankt? Dat zég ik, de Gamma in Blijdorp 😉

Dat zég ik!
Schuiven naar boven