Het kleurde aardig oranje op de banenmarkt

Stichting Humanitas vertegenwoordigd op Rijnmond XXL

Dinsdag 21 juni jl. stond Stichting Humanitas op de Rijnmond XXL banenmarkt van het WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSP) in het WTC-gebouw in Rotterdam. Het WSP Rijnmond helpt werkgevers met een sociaal hart. Bedrijven en organisaties die iedereen een gelijke kans op werk willen bieden. Mooi om te zien dat er erg veel interesse is voor zorg & welzijn en voor onze doelgroep.

Er waren veel bezoekers aanwezig die op zoek zijn naar een baan, opleidingsplaats of vrijwilligerswerk. Bezoekers konden zich laten inspireren door één van de sprekers en op zoek gaan naar dé vacature via diverse werkpleinen of het online matchingsplatform HalloWerk. De stand van Humanitas is goed bezocht, zo hebben we niet alleen vele contacten gelegd maar ook veel oranje tasjes mogen uitdelen met onze informatie.

Het kleurde aardig oranje op de banenmarkt
Schuiven naar boven