De Limani is nu echt… De Limani!

De Limani van Humanitas is een nieuwe kleinschalige, zelfstandige woonvoorziening, in de wijk Prinsenland, voor 45plussers (zie https://www.stichtinghumanitas.nl/locaties/limani). De Limani beleefde vorige week de eerste echte operationele week en alles is ‘gladjes’ verlopen.

Zo was er op maandag 2 mei een introductiedag en werd er met elkaar kennisgemaakt. Team GGZ, de dagbesteding en de twee tuinvrijwilligers gaven de aftrap van wat hopelijk een lange voorspoedige samenwerking zal worden. En een dag later, op dinsdag 3 mei, werd er kennisgemaakt met de eerste drie bewoners die hun appartementen introkken en die na een inspannende dag hun eerste nacht in De Limani beleefden.

Ook zijn de eerste drie moestuintjes van de Groene Dagopvang in de grond gezet. Deze zullen vast voor veel gezonde afleiding gaan zorgen. En werd er een schenking (van Joop) in ontvangst genomen. Gereedschap dat hij niet meer gebruikt. Bij De Limani is het van harte welkom en zal het vast nog veelvuldig worden gebruikt.

Tenslotte was er afgelopen week nog het eerste overleg over het tuinonderhoud met Kees en de vrijwilligers Hans en zijn zoon Jillis. Kortom, het was een drukke week, maar De Limani is nu eindelijk toch echt… De Limani!

   

   

 

Schuiven naar boven