Van gezellige foto’s tot heerlijke recepten in de groep

Volgende maand bestaat ‘Trots op Humanitas’ twee jaar. Opgezet aan het begin van de coronacrisis om elkaar op de hoogte te houden van wat er allemaal bij Humanitas in Rotterdam gebeurde en om te laten zien dat het in die nare tijd heus niet alleen maar kommer en kwel was. Nu, bijna twee jaar later, bestaat het nog steeds en is het uitgebreid met berichten die niets met de crisis te maken hebben, maar nog wel steeds het doel hebben om te laten zien wat er allemaal gebeurt.

Trots op Humanitas is ook op Facebook aanwezig, opgezet rond dezelfde tijd. Het is een groep met dezelfde doelstelling, alleen kunnen de leden zelf ook berichten plaatsen. Op die manier zien we vanuit diverse hoeken binnen de organisatie wat er allemaal speelt en waar de groepsleden allemaal trots op zijn.

Niet alleen medewerkers (werknemers en vrijwilligers) kunnen lid worden van de groep, iedereen die Stichting Humanitas een warm hart toedraagt is welkom. Er gebeurt van alles. Mensen laten zien waar bewoners mee bezig zijn, er wordt verslag gemaakt van de zaken waar Humanitas mee bezig is, vers gediplomeerden worden er gefeliciteerd, oproepen worden er gedaan en… sinds kort is er een medewerker die regelmatig heerlijke recepten plaatst.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Trots op Humanitas op Facebook. Je vindt de groep hier: https://www.facebook.com/groups/trotsophumanitas/

Schuiven naar boven