Eerste ‘Kookpunt pannen’ uitgereikt

De eerste pannen van de ‘Kookpunt Home of Cooking’ actie zijn uitgereikt aan Handen van Humanitas, aan vrijwilliger Cherrelle Landolf van Home-Start Rotterdam tijdens de live-uitzending van Dwars Door Rijnmond op Radio Rijnmond!

Met hun jaarlijkse pannenactie doneert Kookpunt deze keer pannen aan Handen van Humanitas. Bij twee gekochte pannen, doneert het Kookpunt automatisch één pan aan cliënten van Stichting Humanitas. Vandaag (donderdag 3 februari 2022) vanaf 10:00 uur nemen Erik Lemmers van RTV Rijnmond en Paula Bastinck van Kookpunt de luisteraar mee in het radioprogramma Dwars door Rijnmond.

Zij bezoeken vrijwilligers van Stichting Humanitas, die de eerste gedoneerde pannen samen met hun client in gebruik zullen nemen.

Eerste ‘Kookpunt pannen’ uitgereikt
Schuiven naar boven