Hoogvliet zoekt vrijwilligers

Op de website van Humanitas hebben we vandaag een drietal vrijwilligersvacatures bijgeplaatst.

In de middagen zijn wij op zoek naar de vrijwilligers die het gezellig vinden om samen met de bewoners te zorgen voor een koffie/thee moment. Gezellig met elkaar praten, lachen en herinneringen ophalen.

Mensen met geheugenproblemen kunnen meerdere dagen per week op de dagbesteding terecht. Er worden verschillende activiteiten gedaan, zoals beweging en sport, schilderen, tekenen en andere creatieve bezigheden. Maar ook boodschappen doen, muziek luisteren of een wandeling maken. Bij al deze activiteiten is de hulp van vrijwilligers heel belangrijk. Ook hier zijn we op zoek naar vrijwilligers.

Tenslotte zijn we in Hoogvliet op zoek naar wandelvrijwilligers. Elke dinsdagmiddag trekt de wandelclub er op uit. Vrijwilligers gaan samen met de bewoners een wandeling maken in de wijk. Zowel bewoners in een rolstoel als lopend. Samen genieten van de buitenlucht en van elkaars gezelschap.
Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om op verschillende dagen en tijden één op één samen met een bewoner een wandeling te maken.

Heb je interesse? Kijk dan snel op stichtinghumanitas.nl/vrijwilligers

Schuiven naar boven