Humanitas-collega Frank van Oorschot ontvangt onderscheiding van Politie Roze in Blauw Rotterdam

Ieder jaar zet Roze in Blauw, eenheid Rotterdam, een bondgenoot waar zij prettig mee hebben samengewerkt in het zonnetje. Dit doen zij met de uitreiking van de Rotterdamse legpenning van de Politie eenheid Rotterdam.
Wij zijn trots op collega Frank van Oorschot die dit jaar de legpenning met bijbehorende oorkonde in ontvangst mocht nemen.

De oorkonde van de politie vermeldt: ‘Stichting Humanitas is zo’n bondgenoot. Als hulpverleningsorganisatie kunnen we altijd met LHBTIQ+ gerelateerde vragen bij jullie aankloppen. Geen vraag is te gek en de expertise van de medewerkers is altijd van meerwaarde. Zaken zoals The Hang-Out 010, de Roze Salon, TransSupport, Hiv Hulpverlening maar ook Sekswerk en mensenhandel is verenigd onder één dak. Voor Roze in Blauw eenheid Rotterdam was de keuze aan wie de legpenning dit jaar zou toekomen best een lastige gezien alle toppers van de Stichting Humanitas waar we zo fijn mee samenwerken.’

Lees hier het volledige juryrapport.

Op de foto: Frank van Oorschot (midden) Iris Bekker en Marco van Schie-Smit, voorzitters Roze in Blauw Rotterdam

Humanitas-collega Frank van Oorschot ontvangt onderscheiding van Politie Roze in Blauw Rotterdam
Schuiven naar boven