Gezonde snack voor Humanitas-medewerkers

Samen met Caroline Van Driel en Paula Van Der Giessen van het Mobiliteitsbureau van Stichting Humanitas hebben Handen van Humanitas en Zorgboodschap (onze leverancier van boodschappen) alle medewerkers van Stichting Humanitas een gezonde snack cadeau gegeven.

Humanitas kleurde vandaag vanaf de vroege ochtend al oranje van alle mandarijnen. De mandarijn staat vandaag symbool voor de Sterk in je werk-week. Het is een week van bewustwording van persoonlijke ontwikkeling en motivatie voor het mooie werk in de zorg. De druk in de zorg is hoog op dit moment, dat voelt iedereen.

Gezond blijven leven kan in deze tijden wel eens in het gedrang komen. Vandaar deze heerlijke mandarijn, een klein maar gezond gebaar. Gezond leven begint al bij gezond eten en daarom werd de mandarijn vanochtend vroeg aan Humanitas-medewerker Natasia Mohabiersingh uitgereikt door Ton Meeuwissen van Zorgboodschap.

Gezonde snack voor Humanitas-medewerkers
Schuiven naar boven