Zoveel te doen

We vroegen Wim van Pelt om in één zin samen te vatten waarom hij Trots Op Humanitas is en trots op wat hij er doet. Even niet goed bij nagedacht, want dit is voor Wim echt onbegonnen werk.

Hij is al rond de 25 jaar vrijwilliger in Hannie Dekhuijzen en de lijst met zaken waar hij voor verantwoordelijk was/is, is indrukwekkend. Begonnen met het opknappen van de tuin, bewoners ontvangen in die tuin, koffie met ze drinken, wandelen, bloembakken vullen, ‘snertdag’ organiseren, Sinterklaas zijn, Kerst vieren, volière beheren etc. Teveel om op te noemen. Op iemand die al zoveel gedaan heeft en nog steeds doet kun je als organisatie ook alleen maar trots zijn. En dat zijn we ook!

Ben je ook trots op Humanitas en het werk dat je er doet? Of ben je geen medewerker, maar wel trots? Meld je dan aan bij de Facebookgroep Trots Op Humanitas. Wil je weten of Humanitas momenteel vrijwilligerswerk biedt dat bij jou past? Kijk dan op stichtinghumanitas.nl/vrijwilligers

Zoveel te doen
Schuiven naar boven