Voor veel plezier zorgen

Albert Jansen is al bijna twaalf jaar werkzaam bij Humanitas als vrijwilliger. Hij ondersteunt o.a. welzijnsmedewerker Claudia Oosterling, bij Humanitas in Akropolis, met allerlei activiteiten. Schilderen, bingo, bakken, noem maar op. Niet alleen de mensen in Akropolis hebben er veel plezier mee, ook Albert zelf zegt het werk met heel veel plezier te doen. Net als op al die andere vrijwilligers die zich belangeloos voor ons inzetten, zijn wij erg trots op Albert!

Ben je ook trots op Humanitas en het werk dat je er doet? Of ben je geen medewerker, maar wel trots? Meld je dan aan bij de Facebookgroep Trots Op Humanitas. Wil je weten of Humanitas momenteel vrijwilligerswerk biedt dat bij jou past? Kijk dan op stichtinghumanitas.nl/vrijwilligers

Voor veel plezier zorgen
Schuiven naar boven