Nog tien leuke foto’s uit onze oude schoenendoos

Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan. We zijn weer in onze oude schoenendoos gaan struinen, op zoek naar tien leuke foto’s uit ons verleden. Die hadden we snel gevonden 🙂

1:

Een Indische avond op de Bergweg in 2012. Dat kan natuurlijk niet plaatsvinden als niet iedereen passend gekleed is!

2:

In 2016 ging er een speciaal Humanitas-promotieteam op pad. En dat kan dan weer niet zonder dat er een groepsselfie is gemaakt.

3:

Over groepsselfies gesproken, die werden er ook genomen toen een grote groep Humanitas-cliënten meegenomen werd om gezellig te gaan winkelen in de Bijenkorf in 2017.

4:

In 2014 streek er een circus neer bij Humanitas in Het Terras aan de Maas. Kwam dat even mooi uit. Nu was het ineens helemaal niet ver afreizen naar het circus.

5:

In 2016 ging een groep ouderen van ‘het Ouderenproject’ van Humanitas gezellig naar Miniworld. Minister Hugo de Jonge had toen nog tijd om de tekst en uitleg te verzorgen.

6:

De Leeuwenhoek had in 2016 bezoek uit Texas. Die kun je natuurlijk niet op de foto zetten zonder ze eerst allemaal een Humanitas-petje op te zetten.

7:

In 2013 was er een disco in Humanitas Akropolis. Iedereen had de grootste pret. Niet in de laatste plaats het personeel zelf 😉

8:

Het ging er iets rustiger aan toe bij de opening van het Hoedenmuseum bij Humanitas in Hannie Dekhuijzen.

9:

Het is in 2021 heel moeilijk voor te stellen, maar zo druk was het in 2014 bij het Eindejaarsontbijt bij Humanitas op de Pieter de Hoochweg.

10:

Verwendag bij Humanitas in Hoogvliet in 2014. Maskertjes, nageltjes gedaan, kortom, het hele pakket.

Nog tien leuke foto’s uit onze oude schoenendoos
Schuiven naar boven