10 leuke foto’s uit onze schoenendoos

Met alles wat er vandaag de dag allemaal om ons heen gebeurt denken we soms wel eens dat het eeuwen geleden is dat we het naar ons zin hadden. Maar dat is niet zo, er gebeuren nog steeds leuke dingen. En eeuwen geleden? Wij hebben tien foto’s gevonden die aantonen dat het allemaal niet zo lang geleden is. De oudste foto’s zijn pas uit 2017 😉

1: Humanitas-medewerkers lopen de marathon van Rotterdam

In 2020 zouden een heleboel Humanitassers de marathon lopen. Weliswaar op eigen tempo, met behulp van een stappenteller, maar toch de juiste afstand. Helaas gooide corona roet in het eten. In 2017 deden er nog wat Humanitassers mee aan de echte marathon van Rotterdam.

2: Beautymiddag in De Wetering

In de serie ‘Groeten uit/van’, beautymiddag in De Wetering. Bij Humanitas is dat echt geen dingetje voor alleen maar vrouwen. Mei 2018.

3: Eerste intramurale coffeeshop van Nederland

Stichting Humanitas heeft plannen voor de eerste intramurale coffeeshop van Nederland. De Rotterdamse zorg- en welzijnsorganisatie plaatst altijd het welzijn van haar cliënten boven de regelgeving en wil op deze manier de randen opzoeken van wat mogelijk is. Ook wil zij de teelt van wietplanten in eigen beheer nemen om zo de kwaliteit te kunnen garanderen. Tevens zien zij hierin een verdienmodel nu de “zorginfrastructuur” gelden in Nederland per 2018 komen te vervallen. Het was eind maart in 2017 een 1 aprilgrap en de foto was bewerkt, maar toch… 😉

4: Tattoo-shop in Akropolis

Na berichtgeving eind maart over een tattoo-shop bij de Rotterdamse zorgorganisatie Humanitas, waarvan velen dachten dat dit ook weer een 1 aprilgrap was, was het dan toch zover. Hij kwam er namelijk echt, Iktramuraal in Akropolis. Het leverde ook deze leuke foto op.

5: Waar komen al die Humanitassies vandaan?

Het werd een rage in 2017, jezelf fotograferen met een Humanitassie. Hier moeten we wel even meer dan één foto van plaatsen.

6: Valentijnsdag 2018

Heerlijk als het Valentijnsdag is en je collega trakteert hier op. Jolanda Morf was in 2018 zo lief.

7: Clienten van Humanitas uitgenodigd om gezellig te winkelen

In maart 2017 werden clienten van Humanitas door ons, in samenwerking met de Bijenkorf, uitgenodigd om gezellig te komen winkelen. Jeetje, wat was het toen druk op de Coolsingel 🙂

8: Als de zon schijnt

Spreekt voor zich. We zeggen er lekker niet bij wie dit zijn 😉

9: Goed bezig kanjers!

Dat is toch mooi, als de collega’s van Welzijn en Hulpverlening de collega’s van de ouderenzorg feliciteren met het behalen van resultaten. Het lijken soms twee verschillende werelden, maar uiteindelijk blijken we allemaal het ‘oranje’hart van Humanitas te hebben. De foto is uit maart 2017.

10: Uhhh…

We zullen eerlijk zeggen. We weten niet meer waarom dit was en ook niet meer wie dit waren. Misschien ook beter zo 🙂

Schuiven naar boven