Maak kans op twee vrijkaartjes voor Blijdorp

Misschien heb je vanaf de A16 het bord van jijbentnunodig.nl al eens gezien? Zonder extra handen kunnen we steeds moeilijker de zorg leveren die momenteel wordt gevraagd. Als werkgever in de regio Rotterdam kun jij het verschil maken! Kijk op jijbentnunodig.nl en/of kijk op handenvanhumanitas.nl voor andere manieren waarop je kunt helpen.

Aan deze oproep wil Humanitas een prijsvraag koppelen. Om aandacht te vestigen op de actie, maar ook gewoon omdat we vijf mensen blij willen maken met twee vrijkaartjes voor Diergaarde Blijdorp. Die verloten we namelijk!

Wat moet je doen? Op het reclamebord staan medewerkers van verschillende organisaties in de stad, dus ook medewerkers van Humanitas. Type onder het bericht dat wij op Facebook hebben geplaatst hoeveel van de mensen jij op het bord denkt te zien die medewerker zijn bij Humanitas. Uit de goede antwoorden kiezen wij vijf winnaars die via Facebook bericht krijgen dat ze hebben gewonnen. De enige voorwaarde die we stellen is dat je onze Facebookpagina leuk moet hebben gevonden (like ons nu als je dat al niet eerder hebt gedaan).

We realiseren ons dat onze eigen medewerkers iets meer kans hebben om het juiste antwoord te weten, maar hé, gezien de werkdruk van de laatste maanden vinden we stiekem ook dat zij een voorsprong hebben verdiend. De trekking gaat in ieder geval op eerlijke wijze, iedereen maakt daar evenveel kans bij.

Delen van het bericht in de social media via je eigen netwerk wordt gewaardeerd!


Klik om de foto te vergroten.

Schuiven naar boven