Akropolis zoekt vrijwilligers

In de afgelopen periode hebben veel mensen hun hulp aangeboden bij Humanitas. Allemaal mensen die ‘iets wilden doen’. Hartverwarmend! We zijn hier zeer dankbaar voor. We kunnen nog steeds alle hulp goed gebruiken! Mocht je je willen inzetten tijdelijk of voor langere periode…meld je aan!

Humanitas Akropolis is op zoek naar hulp in de ochtend voor het terras.

Wat houdt het werk in?
Houdt u van buiten zijn op een gezellig terras met fleurige bloemen? Dan zoeken wij u om ons terras bij de binnentuin van Akropolis te helpen onderhouden. Lees hieronder de vacature:

Ik wil Helpen : Akropolis in Rotterdam zoekt hulp in de ochtend voor het terras

In de afgelopen periode hebben veel mensen hun hulp aangeboden bij Humanitas. Allemaal mensen die “iets wilden doen”. Hartverwarmend! We zijn hier zeer dankbaar voor. We kunnen nog steeds alle hulp goed gebruiken! Mocht je je willen inzetten tijdelijk of voor langere periode…meld je aan! Wat houdt het werk in?

Akropolis zoekt vrijwilligers
Schuiven naar boven