De tuin is er alvast klaar voor!

Uit De Wetering ontvingen we dit mooie verhaal:

De binnentuin van locatie De Wetering was toe aan een opknapbeurt en aangezien fysio- en oefentherapeuten Marcel Franke en Dave Kool dit niet langer konden aanzien, lieten zij de handen wapperen en voorzagen de tuin van een kleine ‘renovatie’. In de hoop dat bewoners straks met familie en dierbaren weer buiten kunnen zitten en kunnen genieten van elkaar… en van de tuin uiteraard!

Eerst werden de bruine bomen en struiken verwijderd. Daarna al het hout geschuurd. Eerst even rommel maken, maar daarna kon het schilderen beginnen. Via ondernemers hebben wij gratis spullen gekregen om de tuin op te knappen. Onze dank gaat uit naar een bouwmarkt (de naam mocht niet bekend worden gemaakt) voor de buitenbeits om het tuinhuis, overkapping en de banken mee te schilderen. Ook schuurpapier, kwasten, verfbakjes en dergelijke werd gedoneerd.

Ook gaat onze dank uit naar tuincentrum M. van den Berg Vierpolders voor gratis potgrond. Marcel en Dave hebben daar wel vijftig zakken potgrond van mogen meenemen. Ook geheel gratis! Daarnaast hebben ze ook ongeveer vijftif gratis bloembakken kunnen halen via Marktplaats en via vrijwilligers die in De Wetering komen zijn er verschillende soorten plantjes geregeld van de bloemenhandel. Ook allemaal gratis.

Met support van Nicolette de Bree, huismeester Cor, Gerard en collega Annelies Spaan hebben ze de tuin kunnen aanpakken. Ze zijn nog niet helemaal klaar, hopelijk komen er nog wat verrassingen aan om de tuin te voorzien van….(verrassing dus).

Dank en succes met alles, blijf veilig voor jezelf en je medemens!

Schuiven naar boven