Bericht laten plaatsen

Je kunt een bericht laten plaatsen op Tros Op Humanitas door gebruik te maken van onderstaand formulier. Vanzelfsprekend dient het bericht te maken te hebben met Humanitas en dient het interessant te zijn voor de lezers van deze website.

De redactie bepaalt of een bericht geplaatst wordt of niet. Je krijgt altijd antwoord. Zorg er daarom voor dat het e-mailadres dat je opgeeft een bestaand e-mailadres is.

Hou rekening met:

 • het feit dat iedereen die op een foto afgebeeld staat, toestemming moet hebben gegeven om de foto op Internet te mogen gebruiken;
 • het bericht ook gedeeld kan worden op onze overige (digitale) media;
 • de foto die je stuurt van goede kwaliteit moet zijn en een JPG of een PNG moet zijn.

Tenslotte een tip:

 • Ook deze website kan wel eens te maken hebben met een technische hapering. Het zou jammer zijn als dit gebeurt terwijl jij een heel lang bericht zit te typen en het is nog niet verstuurd. De tip: Schrijf je verhaal eerst in een tekstverwerker en kopieer en plak het vervolgens in het vakje ‘Je bericht’ hieronder. Mocht er dan iets fout gaan, dan heb je de tekst tenminste nog op je eigen computer staan.

Voer hieronder de gegevens in. De velden met * zijn verplichte velden.


  Werknemer bij HumanitasVrijwilliger bij HumanitasEen overige geintresseerde

  Je kunt een foto meesturen. Dit dient een .JPG of een .PNG bestand te zijn. Het bestand mag niet groter zijn dan 10Mb.

  Nadat je op ‘verzenden’ hebt geklikt, dan kan het even duren voordat er gemeld wordt dat verzending is gelukt. Zeker als de foto die je meestuurt groot in omvang is.

  Schuiven naar boven