Een Reis vol Avontuur en Saamhorigheid

We ontvingen onderstaand leuke verslag van medewerkers van Stichting Humanitas in De Steenplaat:

In 2022 begon ons avontuur met een stedentrip, georganiseerd door de personeelsvereniging Jason. Vijf van ons, een hecht team van zorgmedewerkers uit de Steenplaat, besloten de oude stad Trier te verkennen. We wandelden door de straten vol geschiedenis, bewonderden de Romeinse architectuur en genoten van elkaars gezelschap.

Deze ervaring smaakte naar meer. In september van hetzelfde jaar gingen we met vier collega’s naar Parijs, de stad van de liefde. De Eiffeltoren ‘s avonds zien schitteren was magisch, en we genoten van de pracht van het Louvre, de Champs-Élysées en de Arc de Triomphe. Natuurlijk ontbraken de heerlijke macarons niet. We lachten, ontdekten en legden onze avonturen vast in prachtige fotoreportages die we bij terugkomst met onze collega’s deelden.

Het enthousiasme verspreidde zich als een lopend vuurtje. Meer collega’s wilden mee op avontuur. Na veel brainstormsessies besloten we ons volgende avontuur buiten Europa te zoeken. Marrakech, Marokko, werd onze bestemming. Eind mei reisden we met zes collega’s af naar deze exotische stad.

In Marrakech beleefden we de watervallen van Ouzoud en een dag in de woestijn, waar we quads reden en op kamelen door het zand trokken. We klommen een berg op voor een heerlijke tajine-maaltijd, gevolgd door een indrukwekkende show met dans, zang en vuurspuwers. Een dag in de Hammam gaf ons de ultieme ontspanning met massages, scrubs en sauna.

Dit avontuur was onvergetelijk en mogelijk gemaakt door onze geweldige leidinggevende, die ons deze kansen van harte gunde. Dank ook aan het team van de Bonte Specht, derde etage van de Steenplaat, die ons in staat stelde deze reizen te maken door de afdeling draaiende te houden.

We kijken uit naar nog meer van deze bijzondere reizen, waarin we niet alleen nieuwe plekken ontdekken, maar ook onze band als team versterken. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.

Met collegiale groet!
Carin, Naziha, Dorcas, Gaitri, Luciel en Shanta

Schuiven naar boven