Meelopen bij het verpleeghuis De Leeuwenhoek van Humanitas op de West-Kruiskade

De Leeuwenhoek is de place to be! De collega’s Zeynep en Djodiy van het verpleeghuis De Leeuwenhoek In Rotterdam, nemen je mee voor een meeloopdag. Ook vertellen ze waarom het zo leuk is om daar te werken.

De Leeuwenhoek is een kleurrijke locatie in het hart van Rotterdam. Kleurrijk door haar bewoners en omgeving, maar ook door de binnentuin met meer dan honderd geschilderde vlinders, bloembakken en 25 straattegels, die door de bewoners van De Leeuwenhoek naar eigen inzicht zijn geschilderd. Op deze locatie wonen zowel cliënten met een somatische, psychogeriatrische indicatie of een GGZ indicatie.

Voor deze locatie zijn we op zoek naar collega’s die graag in een kleurrijke omgeving willen werken en onze bewoners een bijzondere dag willen geven.
Ben jij een helpende, verzorgende IG of een verpleegkundige? De Leeuwenhoek is the place to be.

Wil je net als Diandra een dagje meelopen en sfeer proeven bij De Leeuwenhoek? Neem dan contact op met Rob Penders Elvin Moerland, Tessa van ‘t Wout of met Jenny van Esch via 010 – 27 13 800. Zij staan je graag te woord. Of stuur een mail naar solliciteren@stichtinghumanitas.nl.

Kijk ook eens op werkenbijhumanitas.nl

Schuiven naar boven