Handen van Humanitas op zoek naar goede ideeën die met Welzijn en Hulpverlening te maken hebben

Handen van Humanitas bestaat uit 75 bedrijven en organisaties die met hun hart en handen Humanitas willen ondersteunen. Dat wist je misschien al. Maar weet je ook dat ook jij invloed kunt hebben op wat er via Handen van Humanitas allemaal gebeurt? De komende tijd richten ‘de Handen’ zich op projecten die met het gedeelte ‘Welzijn en Hulpverlening’ van Humanitas te maken hebben, dus als jij dit onderdeel een warm hart toedraagt en als jij een goed idee voor een project hebt dan willen ze dat graag weten.

Werknemers, vrijwilligers, cliënten, familieleden van cliënten, bedrijven, iedereen kan een goed idee hebben toch? En Handen van Humanitas staat open voor die ideeën. Natuurlijk kan niemand garanderen dat je idee ook gerealiseerd kan worden, maar je weet maar nooit. Wie niet waagt, die niet wint!

Dit zijn voorbeelden van enkele zaken die al in de ouderenzorg van Humanitas gerealiseerd zijn:

* ‘Fris de zomer in’, dat was het motto van een supergave samenwerking om elf dagbestedingen van Humanitas ‘op te pimpen’.

* DecoCare doneerde Handen van Humanitas een bedrag waarmee ergotherapeuten van Humanitas hulpmiddelen konden kopen.

* Via NL Cares, een organisatie die bemiddelt in vrijwilligerswerk, hebben cliënten van Humanitas onder begeleiding van medewerkers van de Bijenkorf Rotterdam een prachtige wandeling gemaakt door het centrum van Hoogvliet.

Wil je meer ‘Handen-voorbeelden’? Kijk dan op www.handenvanhumanitas.nl

Op die website vind je ook een formulier waarmee je ideeën kunt aandragen: https://handenvanhumanitas.nl/dien-een-projectaanvraag-in/

We maken een selectie van bruikbare ideeën en nemen contact op met de bedenkers ervan. We willen dan meteen graag van je weten of je zelf ook mee kan en wilt werken. Ook ideeën meer gericht op ouderenzorg zijn natuurlijk van harte welkom, maar voorlopig geeft Handen van Humanitas voorrang aan ‘Welzijn en Hulpverlening’.

Schuiven naar boven